Så er video teaseren ude

Vi har produceret en lille video teaser til jer derude omkring FIFA18 turneringen. Finalerne bliver spillet på Marienlyst Hotel i Helsingør den 3 juni fra kl.13. Da arrangementet strækker sig over en 6 timer er der også sørget for at hotellets fantastiske kokke stiller op og laver en Marienlyst Special grillet bøf ude på den lækre tilhørende solhave. Det er mulighed for at forældrene også kan afprøve gamingen og få et par instrukser af en Esports træner.

Vi har også inviteret to youtubere med ned til arrangementet, det drejer sig om JesperTheDane & JDV. Begge har et par år på rygraden og endnu bedre er de lokalt forankret og har lyst til at komme forbi denne dag og tage en snak og optage nogle lidt dernede fra til et af deres kommende youtube programmer.

Indtil da kan du nyde Video teaseren her

%d bloggers like this: